Samenwerking tussen Jumping Mechelen en wedstrijden vrijspringen voor tweejarigen

nieuws

Jumping Mechelen 2016 is nog niet zo lang voorbij maar het organisatiecomité kijkt nu al vooruit naar de editie van 2017. Wendy Wauters, die verantwoordelijk is voor het vrijspringen, is verheugd de samenwerking met verschillende wedstrijden vrijspringen voor tweejarige paarden te kunnen aankondigen. De onderstaande wedstrijden vrijspringen zullen de selectiewedstrijden worden voor de halve finale die door Jumping Mechelen wordt georganiseerd begin december. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen 15 tot 25 % van de deelnemers van elke selectiewedstrijd een ticket krijgen voor de halve finale, de best geklasseerden van de halve finale mogen door naar de finale tijdens Jumping Mechelen.
De winnaar van 2016, Orak d’Hamwyck, een BWP zoon van Tobago Z x Toulon, won de National Free Jump Contest in Ternat waar hij een wild card kreeg voor Jumping Mechelen. Dit jaar dus geen wild cards maar een traject met selectiewedstrijden, een halve finale en een finale op Jumping Mechelen.

 

26/08 Championnat open de Wallonie – Ghlin
30/09 Flanders Free Jump - Zilveren Spoor Moorsele
08/10 Flanders Mare Auction Free Jump Contest - Azelhof Koningshooikt
01/11 Belgian Youngster Trail - Stal Hulsterlo Meerdonk
11/11 National Free Jump Contest - Stal Vanderhasselt Ternat
Halve Finale Jumping Mechelen begin December - Plaats en datum nog te bepalen