Indigo Sitte en Jungle Bee D’Eel als leiders naar de ‘Belgian Free Jump Tour’ finale

fokprodukten in de kijker

Komende zaterdag staat in Ternat de finale van de ‘Belgian Free Jump Tour’ op het programma. Deze Tour is een samenwerking tussen de wedstrijden vrijspringen van Ghlin, Moorsele en Ternat.

Na de manches in Ghlin en Moorsele staat de sBs merrie Jungle Bee D’Eel (Gastronom de Hus x Chellano Z) van Lee Vandekerckhove uit Renaix aan de leiding bij de 2-jarigen. Marc Vanlangendonck zien we op de tweede plaats terug met Just Boy du Seigneur (Boyfriend du Seigneur x Aganix du Seigneur Z). Hendrik Vandorpe en Pistoia du Bois (Indoctro x Kashmir van Schuttershof) staan op een voorlopige derde plaats. Zijn grootmoeder is de moeder van Reveur de Hurtebise HDC. Paroikaparflam vd Kleyenberg (Vdl Cardento x Skippy II) en Janane d’Esquelmes (Kannan x Inshallah de Muze) van Antoine Vermeersch en Daniel Maillart staan op plaatsen vier en vijf.

Bij de 3-jarigen zien we Indigo Sitte (Marius Claudius x Chellano Z) van Daniel en Nicolas Boudrenghien helemaal bovenaan staan. Hij is de halfbroer van Vatson en Curtis Sitte. Met Ivanoe du Houssoit hebben zij nog een troef in handen op de vierde plaats. Eddy Desmecht zijn I Am Star du Long Chene Z (I Am Moerhoeve’s Star x Ohio van de Padenborre) staat op de tweede plaats voor Ize Coeur de Bellignies W (Diamant de Bellignies x Ogano Sitte) van Bruno Villani. Ize Coeur zijn moeder is Cibelle du Seigneur die op haar beurt dan weer Verybelle du Seigneur heeft als moeder. Lieven Lammers en Balou Boy NC Z (Balou du Rouet x Darco) staan op de vijfde plaats.

Vorig jaar leverde Clintissimo Z zowel bij de 2- als 3-jarigen de winnaar (foto boven)