Gilbert De Roock koopt meervoudig vrijspringen winnaar Oh my star van Strijtem

fokprodukten in de kijker, nieuws

Gilbert De Roock heeft opnieuw een jong talent naar zijn stallen gehaald. Hij ging over tot de aankoop van de 3-jarige BWP hengst Oh my star van Strijtem (I Am Moerhoeve’s Star x Vancouver D’Auvray).
Het fokproduct van Marc en Kristof De Pauw won dit jaar op alle wedstrijden vrijspringen waar hij aan de start kwam. Zo won hij in februari het vrijspringen van BWP Wambeek, in september tijdens de Horseman Masters en op 11 november het vrijspringen van de Jonge Fokkers. Sinds september stond de hengst in training bij Evelyne Van Vreckom.

Het is niet de eerste keer dat De Roock op het vrijspringen van de Jonge Fokkers in Ternat koopt. Zo kocht hij in het verleden ook al Melvin DC (winnaar in Ternat), Mabel de Kwakenbeek (veilingtopper The Ten) en Koriano van Klapscheut (Wereldkampioen 7-jarigen).

 

 

Video Oh my star van Strijtem: