Vrijspringen van de Jonge Fokkers gaat door op 11 november 2020

nieuws, Vrijspringen

Na het annuleren van de Belgian Youngster Trials (1 november) van BWP Sint-Niklaas, hebben de Jonge Fokkers beslist om hun negende editie van de National Free Jump Contest op 11 november in Ternat wel te laten plaatsvinden.

Net als tijdens de vorige acht edities zullen er opnieuw aparte reeksen zijn voor pony’s en 2- en 3-jarige springpaarden.

“We zijn ons bewust dat we geen editie zullen kunnen organiseren zoals ons publiek en deelnemers gewoon zijn. Echter blijft het doel van ons event om een platform te creĆ«ren waar de fokkers hun fokproducten aan de man kunnen brengen en waar er handel kan gedaan worden.”

Als voorbereiding op de wedstrijd vrijspringen zullen er op verschillende plaatsen in het Pajottenland oefenavonden worden georganiseerd. (meer info volgt nog)

De inschrijvingen gaan vanaf volgende week open.