Jonge Fokkers maken zich op voor de 9e editie van de National Free Jump Contest

nieuws, Vrijspringen

Na een (noodgedwongen) onderbreking vorig jaar staat op donderdag 11 november de negende editie van de National Free Jump Contest op het programma. Bijna 170 pony’s en paarden zullen bij Sportstal Vanderhasselt in Ternat aan de start komen om hun kwaliteiten in het vrijspringen te tonen.

De wedstrijd gaat om 8u30 van start met de reeks voor pony’s. Vanaf 9 uur starten de reeksen voor paarden, te beginnen met de reeks mannelijke 2-jarigen. Aansluitend is er de reeks vrouwelijke 2-jarigen en de reeks 3-jarigen.

De toegang is gratis, echter is er wel controle op het Covid Safe Ticket. Na controle ontvangen de bezoekers een toegangsbandje, waardoor er geen mondmaskerplicht is.

 

Startlijst 2021
Praktische info