Praktische info

Wanneer? vrijdag 11 november 2022
Waar? Sportstal Vanderhasselt, Fossebaan 20, 1741 Wambeek


INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZONDAG 6 NOVEMBER OF TOT HET MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS IS BEREIKT.

Start van de wedstrijd: 8u30

Parking:

De trailers en vrachtwagens dienen op de Assesteenweg de wegwijzers ter hoogte van ‘Perkoplant’ te volgen om zo tot aan de parking te komen. Via de inrit aan de Fossebaan is er enkel toegang voor de bezoekers. De bezoekers kunnen parkeren op de grote (verharde) weide naast de binnenpiste.

Covid Safe Ticket:

Aan de ingang is er controle op het Covid Safe Ticket. Na controle zal er een toegangsbandje overhandigd worden. Hierdoor is er geen mondmaskerplicht.

Deelnemers:

De deelnemers dienen zich aan de mobiele secretariaatswagen aan te melden. De verstelbare hoofdstelnummers dienen door de deelnemers zelf voorzien te worden of deze kunnen ook op het secretariaat aangekocht worden.

Prijsuitreikingen:

De prijsuitreikingen zullen niet meteen na elke reeks gebeuren. We willen de fokkers en eigenaars voldoende tijd geven om hun paarden en pony’s van de trailer of vrachtwagen te halen. Zo zullen de huldigingen plaatsvinden tijdens de eerste sleeppauze van de volgende reeks. De top vijf per reeks zal telkens in de prijsuitreiking verwacht worden. De overige laureaten kunnen op het secretariaat hun geldprijs afhalen. Voor elke deelnemer is er een naturaprijs voorzien.

 

 

Afstanden vrijspringen